Post by harketerexo on Feb 18, 2022 4:18:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Match 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Match 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack gold ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Match 3 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je igra in grafika ~ samo želim si, da bi bila igralna plošča večja.. Posodobljeno ~ igra je še vedno všeč ~ VENDAR po tem, ko ste zasvojeni, ~ začne veliko stati ~ če se odločite igrati na njej, vas ne prinese samo enkrat ~ vam še naprej preprečuje, da bi dokončali raven, ne da bi večkrat igrali naprej in porabili več in več 💰 ~ Razumem in nimam težav z izplačilom nekaj $$ ~ vendar začnem misliti, da ni vredno ~ ni več zabavno ~ preprosto staro grabljenje denarja POGLEPA ~ sram te bodi..!!!
Po zadnji posodobitvi so liki videti kot pikselizirani mehki bloki in ne ljubke ptičke. Je to popravljivo ali je to samo moj starejši telefon? Hvala!
Angry Birds Match 3 פאזל ikmq
Zaenkrat je to zabavna igra, drugačna, a zabavna
Slišal sem za spremljanje Angry Birds, vendar nisem mogel ugotoviti, zakaj. Nato sem prenesel Angry Birds Match. No, ne morem nehati igrati! Mladički so čudoviti in zabavam se, ko me navijajo, če zmagam ali ne. Med igranjem izgubim občutek za čas. Pravzaprav je zdaj 1:05 in moram nehati igrati in iti spat! Poskusite in morda boste tudi vi naslednji oboževalec Angry Birds.
Tako srčkan in zabaven z odličnimi animacijami! Veliko razburljivih stopenj in različnih načinov za doseganje bonusov. Ena mojih najljubših iger za igranje. Smej me in težko je nehati igrati.
Dal bi 5 zvezdic, vendar ste spremenili količino draguljev za dodatno igro. To aplikacijo bom odstranil.
Včasih je delal odlično. Zdaj me poskuša prisiliti v posodobitev, vendar posodobitve ni. DOA.
Ni mogoče igrati na mojem Oneplus 6T, se zruši niti minuto po tem, ko sem odprl igro in to se zgodi vsakič.Bil sem preko stopnje 1450 in zaradi tega zdaj zamudim dogodek.
Presenečen sem nad zmožnostjo tega podjetja, da z vsako posodobitvijo svoje igre zmanjša možnost igranja. Današnja posodobitev je dodala animacije dima vašim "izgubljenim" nagradam, ko izgubite raven, pa tudi pozdravni zaslon, ki se smeje prašičev, tudi z neomejenimi življenji (podobno kot zaslon izgubljenega življenja, ko dobite - 1 za neuspeh). Upočasnitev igranja in nadaljnje potiskanje tega "pay for gems" preprodajalca mamil esqu hotdog igre še dlje v grlo tistega, za katerega se je njihova skupina za tržne raziskave odločila, da je namenjena. Biti osramočen
Ta igra mi je zelo všeč. Naredil sem se, da posodobim igro in sem jo moral odstraniti, da sem izvedel posodobitev, in izgubil sem VES SVOJE NAPREDKE. Ne bi me toliko zanimalo, če ne bi že porabil denarja za to igro, ki mi je pomagala premagati določene ravni. Zdaj moram začeti znova in se povezati s svojim Facebook računom, da se to ne ponovi. Zdaj mi pravi, da znova posodobim igro in ko jo poskušam posodobiti, naredi isto stvar, kjer mi ne dovoli ničesar, razen če odstranim aplikacijo.
Tako imenovana posodobitev: če je običajno, se v igranju igra nekaj ponovitev, še vedno uživam v tem, vendar sem od te posodobitve dejansko igral enakih natančnih 12 stopenj, tako da je karkoli že to, bedno. Moja najljubša igra in grem nazaj v upanju, da se bo kaj popravilo, tudi ne želim izgubiti ranga, vendar je tako slaba, da mi je vseeno. Če to ne bo kmalu popravljeno, bom potreboval povračilo za zadnji nakup, ker je čudovita igra neuporabna. Lahko tudi začeti znova.
Zabavno in zmedeno. Rad bi vedel namen oblek in drugih nagrad!
Angry Birds Match 3 Puzzle bixf
Obožujem to igro. Toda vedno znova govori ... Ups, pri povezovanju z internetom je prišlo do težave. Toda le, ko gre za pridobitev nagrade ali odpiranje skrinje. Denar bom vzel drugam. Tobas
Angry Birds Match 3 Jumboq uert
Zabavna igra, ki povzroča odvisnost, vendar ta aplikacija od prejšnjega tedna ne deluje. Ko grem na nivo, je poleg gumba za pavzo in velike ptice samo še siv prazen zaslon. upam, da bodo kmalu odpravili to težavo.
premajhne sličice
To igro sem igral na drugih telefonih ... zadnjič je igra zamrznila ... nenehno 😕
v redu
Glasba... Ne bo prenehala, zakaj? Včasih mi je bilo všeč, zdaj pa ste poskrbeli, da glasba v ozadju ostane vklopljena, tudi če izklopim zvok 5he. znotraj igre. Glasba me spravlja ob pamet. Ustavite glasbo ali pa bom nehal igrati. Ta glasba Tuba. Veš o čem govorim. To me spravlja ob pamet. Zmanjšati moram glasnost na telefonu. ne prenesem.
Aplikacija ne deluje več. Morda ima kaj opraviti z zadnjo posodobitvijo. Razvijalci, upam, da lahko to popravite brez ponovne namestitve!
Predstavljajte si, da je zmajev nivo 4 zanič, uporabil sem vse različne vrste strategij ... ne morem prenesti. Dokler ne ostanem pri 3 zvezdicah
Rad igram to igro..ampak stvar je, da ni drugačna raven...ista voda raca blato n lepilo d raven bi morala biti zanimiva n nove teme n novi liki.
Zasvojenost. Ni nemogoče premagati ravni. Dobri bonusi.
Game Broke, potem ko sem prišel v igralno skrinjo 500, mi je prenehalo dajati nagrade. Naredil sem vse predlagane korake za popravilo igre in izgubil sem vso vsebino in še vedno imam sporočilo o internetni napaki. uf morda preprosto izbrišete in poiščete drugo igro za nalaganje, če ne bo popravljeno do naslednjega tedna.
Nova nadgradnja je slaba. Izgleda tako risano. Bolje zame, ne bom izgubljal preveč časa za to.
Zabavna igra, a preveč oglasov. Oglasi, ko zahtevate nagrade, oglasi, ko prehajate z 1 stopnje na naslednjo.
Krčenje denarja, smešna igra. Predvsem s ploščicami "lepila" ... nekaj prvih iger Angry Birds je bilo super, a vse te dodatne pop in igrice so le koščki smeti, ki zapravljajo denar. Razvijalcem bi bilo dobro, če bi se vrnili k svojim prvotnim konceptom.
Lepa igra za krajšanje časa, vendar so se stopnje spremenile. Zdaj moram odigrati več kot 300 stopenj, da odklenem naslednjo ptico in piše, da moram odkleniti ptice, ki jih že imam. Prosim, popravite to.
všeč mi je bila ta igra, vendar sem po posodobitvi izgubil ves svoj napredek. šel s 154 nazaj na 24, ne bom odprl knjige za dogodke, napake in ne bo dajal nagrad, izgubil vse ptice ... prava napaka pri posodobitvi
Bubble Shooter Mania Teka-teki ezy
Odlična igra z osupljivimi in zahtevnimi ravnmi!! Še vedno neverjetno po 1000 stopnjah.
Igra je dobra zapravljanje časa. Užival sem. Žal se oglasi povečujejo, kar ni presenetljivo.
Včasih so lahke ravni težke in obratno
V tej igri zelo uživam, a če želite še naprej zmagovati, morate kupiti dragulje. Odstranjen, nato znova nameščen in se vrnil na začetek, ko je bilo zabavno.
Všeč mi je igra, žalostno je, da goljufajo na nekaterih ravneh, tako da boste morali porabiti denar za nakup dodatnih potez.!!!!!