Post by harketerexo on Feb 18, 2022 4:07:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar pulu səhv salır ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Bu oyun əyləncəli ola bilər, lakin çox lazımsız hala gəldi. Məsələn, 3-cü qapının kilidini açdığınız zaman heç nə dəyişməyib, sadəcə görünüş bir az.
Normaldir
yaxsdi goren
heyrətamiz oyundur. çox əyləncəlidir və oynamaq üçün çox vaxt sərf edir və bir çox problem yaşayır. oflayn olduqda oynaya bilər. bunu sevirəm. >♡<
Daşlar üçün çox üyüdülməsi bu yaxşı oyundur, lakin mühüm səviyyə yüksəlişləri üçün qiymətli daşlar qazanmaq çox vaxt aparır
Bu qədər çox qiymətli daşdan istifadə etməli olduğunuz və onları qazanmağın asan olmadığı pisdir. Oynayanların hamısının qiymətli daşlar almağa imkanı yoxdur. Digər qiymətli daşlardan heç bir şikayətim yoxdur. İndiyə qədər oyun yaxşı gedir. Amma mən hələ də 5-ci səviyyədəyəm, ona görə də əla rəy verə bilmərəm
Yaxşı oyun amma çox bahadır. Bir elementi təkmilləşdirmək üçün 40 brilyant sadəcə gülüncdür. silmişəm.
Supermarket Mania Journey रणनीति mkx
Oyunu sevirəm, amma kazino 59-cu səviyyədə brilyant qazanmır! Məni əbədi olaraq bu səviyyədə uddum, çünki növbəti səviyyəyə keçmək üçün daha çox almaza ehtiyacım var...
Bu, həqiqətən əyləncəli bir oyundur, lakin təkmilləşdirmələr üçün çox bahadır və pul və brilyant toplamaq üçün heç bir bonus və ya hədiyyə yoxdur. Bu, oyunu davam etdirmək üçün pul və brilyant almağa məcbur etmək kimidir. Oyun da durğundur. Eyni xarakter mağazaya gəlir və siz artıq nə gözlədiyinizi bilirsiniz.
İndiyə qədər oyun yaxşıdır, həqiqətən də heç bir problemim olmayıb, sadəcə olaraq daha çox daş-qaş əldə etməyin çətin olması mənim mağazamdakı bəzi əşyaları təkmilləşdirməyi çətinləşdirir.
Mən bu oyunu sevirəm, tək şey odur ki, sizə qiymətli daşlar lazımdır ...daşlar qazanmaq üçün daha yaxşı bir yol olmalıdır.
Yaxsı oyundur❤❤❤
Supermarket Mania : le périple Stratégie oaxs
Ela. Oyundur
Yalnız bir təkmilləşdirmə üçün kifayət qədər qiymətli daşlar qazanmağın çox uzun sürməsi istisna olmaqla, bu oyundan həqiqətən həzz alın ki, bu da növbəti sahələrə keçmir. Siz hər dəfə sıfırdan başlayırsınız, lakin təkmilləşdirmələr üçün tələb olunan məbləğlər hər yeni sahədə daha yüksək olur. Bir təkmilləşdirmək üçün kifayət qədər qazandığınız zaman növbəti sahəyə keçəcəksiniz və səviyyələrin bir çoxunu təkmilləşdirmələr olmadan tamamlamaq çox çətindir. Daşlar qazanmaq üçün daha yaxşı və daha sürətli bir yol lazımdır, əks halda oyunda qiymətli daşların belə olmasının mənası yoxdur. Bununla belə, siz çoxlu sikkələr qazanırsınız, lakin onlar yalnız 1-ci təkmilləşdirmələr üçün yaxşıdır, sonra bütün bunlar qiymətli daşlara aiddir, ona görə də sikkələr dərhal əhəmiyyətsiz olur. Zəhmət olmasa qiymətli daşları əldə etməyi asanlaşdırın və ya heç olmasa hər təkmilləşdirmə üçün tələb olunan məbləği azaldın. Satınalmalar ən azı həyata keçirilməlidir, çünki ilk növbədə onları əldə etmək üçün kifayət qədər qiymətli daşlar qazanmaq çox uzun çəkir, ona görə də təkmilləşdirmələrinizi həyata keçirə bilməmək həqiqətən ədalətsizlikdir. Ancaq oyunun özü həqiqətən əyləncəlidir və iddicting mən lol oynamağı dayandıra bilmirəm
bu oyuna vaxtınızı sərf etməyin. 2-ci bölmənin (səviyyə 18) kilidini açdığınız zaman almazları yenidən almalı olacaqsınız. mənim səhvim, aldığım bütün təkmilləşdirmənin qalacağına ümid edərək brilyant almaq idi, amma deyil
Bu əyləncəli oyundur, lakin təəssüf ki, irəliləyiş yoxdur. 0 kristal əldə etmək üçün 40.000 qızıl və 10 dəqiqə vaxtımı slotlarda keçirdim və bu zaman marağımı itirdim. Əgər onlar bunu hansısa şəkildə tənzimləyə bilsələr, bu, daha xoş olardı, lakin bu, heç də xoş deyil və insanların istirahətə getdiyi bir oyunda olmamalıdır.
Supermarket Mania Journey استراتژی flrq
Çox əladır, heç vaxt bu qədər öyrədilməmişdir, lakin bir nöqtədə çox çətindir. Zəhmət olmasa yeni şeylər gətirmək üçün əlinizdən gələni edin. Təşəkkür edirəm, ümid edirəm bu baxış kömək edir
1 ulduzlu rəy bildirməkdən nifrət edirəm, lakin bu, həddən artıq çoxdur. Əvvəlcə vaxt idarəçiliyindən tamamilə xilas olurlar və onu 3-cü matça çevirirlər. Amma indi vaxt idarəçiliyini geri gətirdilər, yay! Xeyr istisna olmaqla, mən G5 dostlar hesabıma daxil ola bilmirəm, çünki "proqramımı yükləmək üçün proqramın ən son versiyasına təkmilləşdirməliyəm" Mən sildim və yenidən quraşdırdım, amma görünür, bunu etmir? Və beləliklə, təəssüf ki, məndən 1 ulduz.
yaxşı əyləncə, sadəcə slot maşınının ədalətsiz olduğunu düşünürəm... mən 500 sikkə fırladıram və hələ mükafat almamışam... məncə dublyorlar bir az nəsə verməlidir.
İndiyə qədər heç bir nasazlıq və ya yükləmə problemi yoxdur. Asanlıqla başlayır və çətinləşir. Təkmilləşdirmələr əldə edilə bilər. Mən pul xərcləməmişəm, ona görə də həyatlarımın dolmasını gözləyirəm. Siz slot maşınında brilyant qazana bilərsiniz. Reklamlar əlavələr üçün mövcuddur, lakin izləməyə məcbur edilmir və ya təzyiq edilmir, beləliklə oynamaq xoş təcrübə olaraq qalır.
Mən bu oyundan həzz alıram, bu, bir az vaxt keçirməyin asan yoludur. Sonrakı səviyyələri çətin tapdım və indi kifayət qədər Kristal olmadığı üçün irəliləyə bilmir. Oflayn oynamaq kazinoda çoxunu qazanmır, lakin heç birini almaq istəmir. Hellouin mövzusunu görəndə təəccübləndim və mən dünən gecə proqramı yeniləyənə və indi yox olana qədər bunu sevirdim. Şikayət etsələr də cavab vermirlər
Bahalıya. Təkmilləşdirmələr üçün çox xərc olmamalıdır.
Həqiqətən bu oyunu oynamaqdan həzz alın. Çox asılılıq yaradır. Pier Shop-un sonuna gəldiniz, lakin daha irəli gedə bilmirəm, çünki Yeniləmə tezliklə gələcək. Dekabrın ortalarından bəri bunu deyirlər. Zəhmət olmasa, sıralayın.
Əvvəlcə asandır, amma daha çox səviyyəyə qalxsanız, bu, çox çətin olacaq, ona görə də bu, mənim üçün yaxşı oyundur. Ümid edirəm ki, onlar bunu belə yeniləyəcəklər və daha çox şey əlavə edəcəklər, mən bunu çox qiymətləndirərdim
Kompromis - Daha çox oyunçu saxlamaq üçün mikro əməliyyatları azaldın. Brilyantları əsas ilk təkmilləşdirmələrdən və səviyyələrdən uzaq tutun və onların sonrakı səviyyələrdə qalmasına və daha yüksək qiymətli təkmilləşdirmələrə icazə verin. Pulsuz mikro əməliyyat oyunlarının əksəriyyəti yaxın vaxtlara qədər belə işləyirdi
Bir çox insanın dediyi kimi, bu proqrama ciddi pul xərcləməyə hazır olun, yoxsa bir neçə sikkə toplamaq üçün kazinoda həftələr keçirəcəksiniz. Gülməli.
Cooking Fest : cooking games Arked ztm
Mən bu oyunu çoxdan oynamışam. Amma indi onu yenidən oynayıram, çünki inkişaf çox yaxşı idi. Bu oyunun müxtəlifliyi üçün yaxşı iş görmüsünüz. niyə yeni oyun qiymətli daşlar tələb edirdi?
Ümumilikdə çox əyləncəli oyundur, sadəcə almazları əldə etməyi asanlaşdırmağınızı və ya onları daha tez-tez qazanmağımıza icazə vermənizi istərdim. Brilyantları səmərəli şəkildə qazana bilməsəm, nəyisə təkmilləşdirmək olduqca çətindir.😉
əla oyundur
Bu oyun əyləncəli və əyləncəlidir. Rəfləri təkmilləşdirə bilərsiniz və siz oynadıqca daha çox şey əlavə edir, lakin köhnə olur.
Hələ yüklənir.Görək yaxşı oyundumu?!Az qalıb.Hə yükləndi mən bu oyuna aşıq oldum daha heç vaxt silmərəm bu oyunu.Məncə hamıya tövsiyyə edirəm ki,hamı yükləsin.Gözəl oyundu.Təşəkkür edirəm.Bu oyunu yaradana.Sağ olan hamınız.Hamınız. Öpdüm bu oyunu yaradanı.Kişidirsə təşəkkür edirəm.Qadındırsa üzündən öpürəm.
Super
Gözəl oyundur. Müştərinizin sifarişlərini yerinə yetirməlisiniz, lakin oyunda sizə kömək edəcək resursların şansı səbəbindən itirdiyiniz zaman bu, bir növ əsəbi olur. Resurslar üçün qiymətli daşlardan istifadə etməyi xahiş etməyə davam edərsə, sikkələr nə üçündür. Bir növ sinir bozucudur
gözəl. Ümid edirəm ki, biz döşəmənin rənglərini təkmilləşdirə və Nikkiyə bir az paltar və görünüş düzəldə bilərik. Amma zəhmli.
Oyun indiyə qədər gördüyüm və oynadığım ən yaxşı oyundu, lakin mobil şarjdan istifadə çox yüksəkdir, buna görə də niyə 3 ulduz verirəm və həmçinin pis görünməyə başlayan reklam ekranı var.