Post by harketerexo on Feb 18, 2022 4:04:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo tipke ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Kr neki
To je dobra igra, vendar prosim, dodajte način, da bomo lahko igrali zasebno s prijatelji na strežnikih ali na običajnih svetovih, potem vam bom dal pet zvezdic. Sicer pa je dobra igra in tudi posodobitve so zelo dobre. Upamo, da boste dodali nov način za zasebno igranje. In če vanj dodate juke box in disk, bo res zabavno.
Všeč mi je ta igra, lahko postavite novo mafijo v Nether in je blase in ko jo ubijete, spusti blase palico in lahko uporabite palico, da naredite blase powed kot v Minecraftu, prosim.🙂
Zelo mi je všeč, še posebej, da lahko preklopiš v težavah in si olajšaš, predvsem pa stranske naloge, vendar bi rad, da bi bilo več stranskih nalog in knjiga receptov, da vem, kaj še potrebujem oziroma kaj lahko naredim s stvarmi, ki jih imam, kot so jajca in mleko in gobe in tako naprej.
NAJSLAŠA IGRA. Ima grozno grafiko in SOVRAŽIM, da lahko vidite roko, ki je vaša. Ni mi všeč, da vsakič, ko želiš predmet, sploh ne veš, kaj je. In sploh me ne začenjajte z napakami, veliko jih je in takoj, ko izberem predmet, ga samodejno postavi zunaj. In da ne omenjam, da so povsod, kamor greš, drevesa in voda, tako da ne vidiš ničesar. Z drugimi besedami. NE NASTAVLJAJTE TE IGRE. NAJSlabša v letu 2020. Porabi tudi baterijo. 😒😕😥😣
V njem je malo zabavnega, vendar imate stvar, ki jo je zgradil zunaj in ta stvar, kako se premika roka, ni realistično, če igrate, boste razumeli
Super je!
To je zelo dobra igra, ampak moja težava je, da ta igra vzame toliko baterije, da je ne morem igrati dolgo. Zato prosim, poskusite to popraviti, prosim, zelo dobra igra, vendar je to problem z moje strani
Dobro Odlično hnvzdgucgvzczczfhgzfzfguvhghcgvcgvughghfzguvuhghcuvhfzzzgzg g hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhidfzxizfixcztixxxiztxfffdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ~~ ê ~ eeeeeeee éeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeefgfff FFFFFFFF zdravo gfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff FFFFFFFF FFFFFFFF FFFFFFFF FFFFFFFF FFFFFFFF FFFFFFFF FFFFFFFF FFFFFFFF FFFFFFFF fffffffff FFFFFFFF fffffffffffffffffffffff fffhvgxhgczfzfzgu ga
Crazy Restaurant 2021 Arkádové jeeq
Železna vrata in loputa se ne odprejo in igra se je včasih igrala čisto v redu, zdaj se ustavi in ugasne. Več materialov, kot so kovinski bloki (s kovinskimi zvočnimi učinki), nova (delovna) vrata - kot so vrata celic -, okrašeni peščenjak in podobno bi bilo lepo. Zadnja stvar je, da ne razumem Electrium Lamp. Ali obstaja način, da zažari, ali naj bi sploh? Tega pregleda verjetno sploh ne boste prebrali, a če bi morda lahko pomagali pri teh vprašanjih, bi bil hvaležen. Hvala, ker ste mi odgovorili
Ta igra je res kul in klasična, hvala, ker ste ustvarili takšno igro. Vendar morate dodati avtomobile in plovila.
Ta igra je res nenavadna, ima dober potencial, vendar so težave z njo tako hude, da te velikokrat zarodijo nekje na svetu tako daleč od tvojega doma in izbrišejo vse v inventarju To se mi je zgodilo v prvi hiši, ki sem jo zgradil in izgubil sem jo v drugi hiši, ki sem jo zgradil, to počne, vendar sem naredil točke poti, potem pa izbriše tudi poti kot hello?? Ali ne smem shraniti svoje igre??? Zakaj sem zaletel stran od doma, če sem tam naredil drstitveno točko?
Igra je tako lepa, vendar je v njej problem. Ko se torej igram kreativno, sem naredil najlepše hiše. Potem pa naslednji dan ni hotel odpreti sveta in kaj naj naredim, odprem drug svet. res me boli. Prosim, poiščite način, kako odpreti moj svet, ki traja tako dolgo, da se odpre. To pišem, da lahko drugi vidijo in občutijo moja čustva. Prosimo, da morate igro izboljšati. Hvala vam.
Pozdravljeni, igra je res odlična in kar nekaj časa sem se zelo zabaval. Ampak dajem samo 3 zvezdice, ker vsakič, ko zaženem igro, se kar naprej zruši in pravi, da se je realmcraft ustavil, ne vem zakaj, ker pred novim posodobitev. Nikoli nisem imel težav z igro in to me zelo skrbi, prosim, popravite jo, da bom lahko ponovno igral.
Ta igra je dobra igra, če želite preživeti svoj čas. Obstaja nekaj sprememb, ki jih je treba prinesti, saj jajca leva in polarnega medveda ne delujejo (KREATIVNI NAČIN). Prosim za rešitev tega vprašanja.
Ta igra je dobra, vendar sem jo igral že en teden in nekega dne sem šel v svojo galerijo fotografij, kjer je bilo 10000 ali celo več slik te igre, ki jo morate popraviti
RealmCraft 3D Mine Block World Приключенски jwk
Ta igra je najboljša igra Ta igra mi je všeč. V tej igri je veliko vrst blokov
Najboljša doslej!!!!!!!!!!!!!!!!! Zasvojenost!!!!!!!!
To je lepa igra, vendar obstaja težava. Ko grem v svoj ustvarjalni svet, se vedno pokaže, da nimate pravega paketa za uporabo kreativnega moda in spet sem ga namestil, vendar napaka še ni izginila. Tako sem ga prenesla v svoj drug telefon, delal je lepo. Dodate lahko več jajc, kot je čebelje jajce, jajce hobotnice in če izgubite več, popravite napako. Dal sem mu 3 zvezdice, to je lepo, vendar prosim popravite napako. Hvala od AKSHIKA. MW LAHKO SPREMLJAŠ NA MX TAKATAK I'd.AKSHU 19
RealmCraft 3D Mine Block World Aventură wzpo
Všeč mi je igra, vendar jo ocenjujem s 3 zvezdicami, ker nima zemljevida, posebnega portalnega bloka, in zelo bi bil hvaležen, če bodo osebe, ki izdelujejo Realmcraft v njenem meniju elementov, imele vse
Tako zelo podobno minecraft!! Ima spodnji del in ima lahko tudi konec, ima vgrajen kompas in zemljevid, samo da je nekoliko težko najti diamant... toda zaradi trenutnega dogodka lahko dobim diamante in ga lahko tudi kupite. Vasi so preredke.. edit: prišlo je do napake, naredil sem diamantni oklep in ga postavil na stojalo za oklep, vendar je naslednji dan popolnoma izginil, prosim popravite to je bilo potrebno veliko, da sem dobil diamantni oklep..
Zelo dobro, vendar ne vem, kaj narediti po vseh nalogah, prosim povejte, kaj storiti 😭pllllllleees
RealmCraft 3D Mine Block World Abenteuer urki
Ocenil bi 5 zvezdic, ker je kadar koli drugje vedno delovala odlično, toda pred kratkim bo moja igra preprosto zamrznila, medtem ko sem med igro in mi ne bo dovolila, da se premaknem ali naredim karkoli, ne glede na to, ali ponovno naložim igro ali ne. Preprosto zmrzne in želim si, da ne. Sicer pa je super igra.
Dodajte nov costom mob in naredite nekaj modifikacij. vse je videti resnično in igri dodajte cilj. Izdelava nether je cilj, ki je nekako zanič in dodajte nove mobe v nether in naredite tudi costom dimanshone, ki bi izboljšali igro in moje zvezde in mi odgovorite zares, vi odgovorite isto
Ta igra je iztrgana, ker moraš imeti Mincraft in vse, kar je naredila, je bilo, da je ostala na domačem zaslonu in se ne nalagala v pravo igro. Sedel sem tam eno uro in sem jo pregledoval, da bi naslednjič naredil nekaj bi morali kupiti mincraft, ta igra je rip off, ne priporočam, da bi jo dobili, ker je zapravljanje prostora!
Edina težava je v tem, da je preveč oglasov in me tudi blokira, ko sem se nameraval igrati, DODAJTE NAČIN ZA VEČ IGRAVCEV, da lahko povabim ljudi v svoj svet, žična povezava NI enaka minecraftu na primer: "repetitor v minecraft povezava je boljša od te igre", dajalec iskanja pri SURVIVAL MODE je RES DODATNO!!! IN TRGOVCA NI MOGOČE NASTAVITI, DA PRODA STVARI IN JE PRODAJE STVARI V KREATIVNEM NAČINU!!!!!
Zelo mi je všeč. To je igra, ki je v mojih čustvih. V naslednji posodobitvi bi nam morali dati 'EYE OF ENDER'. Čakali vas bomo.
Ta igra mi je bila zelo všeč, vendar v njej manjka marsikaj, kot je stojalo za oklep, nočno oko, itd in še nekaj je treba pogledati, da pošasti, kot so sluz, creeper, pajek, ne poginejo na sončni svetlobi, kar me moti. In tudi mislim, da bi morala biti različna vrata, lopute, postelja itd. Sicer pa je dobra igra. Rekel sem tudi, da bi morali vaščani spati tudi ponoči in to bi lahko naredilo podobno kot minecraft.
Tako mi je bila igra sprva zelo všeč...lahko bi zgradil portal in podobno, a potem vsakič, ko sem poskušal pridobiti, mi ni dalo bloka, ki sem ga zlomil, kot tudi če sem počistil svoj inventar... ne bi mi dalo blokade..in potem sem šel v nižje, potem pa sem ugotovil, da je bilo to samo popolna iztrganost minectafta..res mi ni všeč, kako so tvoje preobleke 3d. Všeč mi je dejstvo, da To lahko igrate, če niste prepričani, da bi dobili dejanski minecraft, vendar je ta igra ne, prosim, naredite bolje
Ta igra je grozna! Je takooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-toом zaostaja, ne deluje na tabličnem računalniku, ni modrih odtisov in ni nič podoben pravemu minecraftu! tako enostavno je vdreti v to smeti! bilo je tako grozno, ko je moja sestra videla grafiko, je bruhala. tvoja igra je grozna. hočem pravi minecraft. kar lahko storite je, da je identičen pravemu minecraftu, vendar je brezplačen. to bi bilo SUPER koristno! minecraft sem si želel TAOOOOOO dolgo! 😭 Če bi to naredil, bi dal pet zvezdic. HVALA!😩😩😩😩
Ta igra je bila najboljša. Moral bi poskusiti. Morda ima nekaj dodatkov, ki so lahko malo nadležni, a poleg tega je dober.
Lahko bi rabil nekaj dela, na splošno uživam v igri in dobro je ubiti čas, vendar luči zavzamejo preveč prostora in ponoči je pretemno, da bi jih videl brez njih. Vode v igri ne morem narediti prozorne, čeprav omenja možnost, da to storite. Nekaj detajlov v stilu Minecrafta z grafiko, živalmi in bloki bi bilo kul (kot so spužvasti bloki, prave svetilke in čebele)
Všeč mi je, toda za številne oglase in je super, vendar je predolg za namestitev in igra za več igralcev je super, vendar bedwars je dolgočasen, želim si, da dodate posteljo v bedwars železni generator in generator zlata, prosim, dodajte ju
Igra je v redu...nekatere funkcije ne delujejo brez interneta in če odprete net, vas bo motilo toliko oglasov.
Ta igra je res lepa, lahko gradiš hiše in živiš v njih, jahaš na konjih in prašičih. Res je zabavno igrati, ko razumeš igro, vendar predlagam, da bi bilo lažje najti vasi, ker sem igral to igro in nisem našel vasi, ko pa igram druge igre, kot je ta, vedno najdem vas.
Tako sem vstopil v igro in ugotovil, da sem delil VELIKO informacij o svojem računu. Mislim, da je to zato, ker je samo na mobilnem telefonu. Imel sem ga na ipadu, vendar je iPad prenehal delovati, ker ga je prijatelj izpustil. Tako sem ga prenesla tukaj in to se je zgodilo. Ampak to je res dobra igra za mobilne naprave, če vam ni treba deliti VELIKO informacij.
Všeč mi je ta igra, kot je brezplačen minecraft brez nekaj blokov, predmetov in mafij, a plus ikona kladiva, ki je super. Toda čez nekaj časa, na primer 3 ali 4 dni, zamrzne. Tako da nisem mogel igrati svojega sveta. Naredil sem še eno in naredil celo vas in je zmrznila. Nisem mogel igrati 6 dni trdega dela. Prosim, popravite to.
To je dobra igra. To igro igram tolikokrat, vendar je toliko težav 1. Prosimo, dodajte netherite Armor 2. Prosimo, dodajte oko enderja in ender dregon 3. Prosimo, dodajte en blok, ko boste naslednjič dodali te, tako da bom tej igri dal 5 zvezdic
Manjka, je lepa igra, ampak nekaj mesecev preden sem to takrat prenesel, mi je manjkalo preveč, potem sem pred nekaj dnevi spet prenesel in potem tudi manjka, tudi moj telefon tudi ne deluje pravilno, potem sem mislil, da mora biti moj težava z omrežjem, potem pa po 1 mesecu, ko sem dobil zavihek in dober wifi potem tudi manjka
Vse mine craft igre so ful dobre