(Android/iOS) Trojan War: Rise of the legendary Sparta чіти збільшують дорогоцінні камені
Feb 18, 2022 3:58:32 GMT -5
Post by harketerexo on Feb 18, 2022 3:58:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Поки що непогана гра, дещо заплутано в деяких магічних речах, але все одно весело
Чудово проводите час, граючи в sky long lat blasting fun
модна гра, зовсім не цікава. У грі лише кілька рівнів і не так багато справ, і люди видаляють гру за 2 дні, тому що вона справді нецікава.
Якби ви могли додати бойові порядки, такі як фаланга та інше, гра була б більш приголомшливою
Trojan War: Rise of the legendary Sparta কৌশল yub
Trojan War: Det legendariske Spartas storhedstid Strategi mmnq
1. Terlalu banyak iklan --> iklan sebaiknya untuk mendapatkan нагорода, jangan sering muncul dan memaksa kami untuk melihatnya --> setelah menonton iklan untuk mendapatkan винагорода, seringkali помилка sehingga винагорода tidak bisa diperoleh, inngekance sanpu seku. pengembangan --> pengembangan sebaiknya dilakukan bukan dengan memperbanyak iklan di banyak bagian --> setelah lama main, banyak hal yang tidak berguna (exp, buku sihir, dll) dan permainan menjadi membosankan
Це найкраща гра, але іноді я хотів би командувати перською армією
не вдається розблокувати всіх героїв, всі рівні завершені
Це як війна спадщини
Ігра топ всім рекомендую
У ньому є кілька недоліків, але загалом чудова гра!
Це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав. Я дуже люблю цю гру. Сподіваюся, незабаром буде оновлено більше персонажів.
велике спасибі за те, що ви зробили це, тому вам не доведеться платити за прогрес, ігровий процес простий, веселий і доступний, безумовно, одна з найкращих додатків, у які я грав ДЯКУЮ ТВОРЦЯМ за те, що поділилися з нами програмою bada$$
Будь ласка, зробіть безмежний режим складнішим, він такий простий і легкий у хвилі 300, але нічого не зміниться, ворог занадто слабкий, будь ласка, оновіть про це... Я оцінюю 5 зірок, тому що ця гра має майбутнє, будь ласка, зробіть нове оновлення, додайте більше шкіри та інших подій
Air Force - 1945 War آرکیڈ dfu
Приємна гра. Було б краще, якщо б була панель, яка показувала б, скільки у вас є військ з точки зору кожного окремого війська
Непогано. Потрібні додаткові налаштування
Щоб підсадити коня, потрібно багато часу
Добре
Це так просто, і ось проблема вирішить це
Лол! Це копія гри зі спадщини stickwar. Зовсім не весело. Немає звукових ефектів, ніж музика. Легка смерть для солдатів. Не має ніяких гострих відчуттів, ніж stickwar.
Це пограбування спадщини stickwar, ця гра набагато краща, тому якщо вам подобається ця гра, спробуйте stickwar
Сподіваюся, ви додасте більше воїнів. Як солдат верхи на коні
Це дійсно хороша гра, але коли ви додаєте 4 нових персонажа, я думаю, ви даєте її безкоштовно або за кілька монет і додаєте кілька нових завдань і додаєте гравця
хтось ще бачив явно підроблені огляди з дуже поганою англійською мовою?
Ця гра занадто гарна
Схоже на війну з паличками, але gud
Дуже погано
КЛАСНА ГРА.
ви досягнете тієї стадії, що перемогти неможливо. Видалення.
Ця гра є копією спадщини війни з палками, а рівні дійсно складні
Trojan War: El ascenso de la legendaria Esparta Estrategia zzce
Це дуже весело, просто занадто багато реклами
Будь ласка, розблокуйте більше етапів у "GOGO Hero" (Гладіатор!). Дякую і удачі.
Гарна гра, але вона була б набагато приємнішою, якби гравець міг бути спартанцем, я знаю, що це руйнує занурення та історію, але я знайшов про Спартанців, тому це було б необов’язково, це було б дуже вдячно 😁
Грав у stick wat legacy, і, чесно кажучи, мені сподобалися обидві ігри, ви чудово попрацювали над графікою, і гра була чудовою, було б чудово, якщо б ви додали більше рівнів і, можливо, онлайн-ігри, було б весело
добре
Мені подобається боротьба з босом, і це схоже на історію війни з палками, і я дуже люблю гру в одиночку
Норм гра
Не можу пройти рівень 15 і відмовляються платити реальними грошима
Це дуже хороша гра, але я не знаю, чому досягнення не працює, будь ласка, виправте це
Під час бою під контролем солдатів я постійно виходжу з-під контролю, і це досить виснажливо: 10 стріл б’ють вас щосекунди, коли ви йдете з флангу. Це досить зламана помилка, яка забирає елементи стратегії гри. Я почувався схвильованим, коли підвищив рівень кожного блоку до максимуму протягом 24 годин після завантаження, але я повністю знищений лише після позначки завершення 50%. Враховуючи, я не витратив багато золота на магію (не можу прокручувати txt), щоб знати, як це допоможе.
Існує лише 53 рівня, будь ласка, оновіть рівень. Усі рівні будуть завершені, будь ласка, оновіть 1000 рівнів, гра буде приємною та номером один. І додайте більше трагічних,викликів,додайте кілька прийомів,,плз Нам це потрібно,,,
Деякі люди кажуть, що це копія війни палиць: спадщина. Ну так, але насправді ні. Ось чому: вони змінили імена персонажів, додали набагато більше рівнів, і ця гра 3D. Вони не копіювали і не вставляли гру, вони створювали власні анімації та малюнки. Єдине, що вони скопіювали, це якісь повідомлення для вступу до рівня. Що добре, нічого страшного. Я поставлю це 5 зірок, якщо розробники додадуть більше функцій. Не дозволяйте цій грі померти.
Trojan War PvP: Aufstand der Sparta-Legende Strategie utpe
Воно має бути точнішим
краще, ніж я буду прогресувати, коли я закінчу, це отримаю 5 зірок, можливо, лише один спосіб дізнатися